Adatlap

A pályázat benyújtása

A pályázat benyújtásának formája: A pályázatra a pályázati adatlapkitöltő rendszer 3 egyszerű lépésén kell végighaladni, melyek a következők

1. Kattintson az alábbi Pályázati Adatlapkitöltő Rendszer linkre! Ha Önök már regisztráltak korábban e-adatlap rendszerünkben, akkor lépjenek be! Ha még nem regisztráltak, akkor az alábbi e-adatlap gombra kattintás után a “ha még nem regisztrált, kattintson ide” gomb megnyomása után megjelenő űrlapon ki kell tölteni a pályázó intézmény adatait, majd rögzíteni azt a “mehet” gombra kattintással.

2. Ezzel a belépés megtörténik, és kiválaszthatja a kívánt pályázat adatlapkitöltőjének gombját, amit megnyomva – a pályázati időszakban – megjelenik az adatlap, amit hiánytalanul ki kell tölteni és követni a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Az utolsó lépésben az intézmény ismertetőjét kell feltölteni, ami legfeljebb 2 oldal terjedelmű és már tartalmazza a pályázati motivációt is (1-2 mondatban)

!
Az érvényes pályázathoz szükséges a kész pályázati adatlapot kinyomtatni, cégszerűen aláírva postai úton eljuttatni az Országos Informatikai Programiroda 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt. levelezési címére.

 

A korlátozott kapacitás végett a pályázatok beérkezésének ideje is döntő lehet (A vagy B szakasz) a pályázatok elbírálása során.
Beérkezés időpontjaként a teljes elektronikus regisztrációt fogadjuk el, ami a bírálathoz elegendő, azonban a postán küldött, aláírt pályázati adatlap is nélkülözhetetlen a pályázat teljességéhez (beérkezhet határidő után is).

Aktuális pályázatunk részletes pályázati kiírása

BELÉPÉS a Pályázati Adatlapkitöltő Rendszerbe

Belépés az adatlapkitöltő rendszerbe

e-mail: palyazat@oip.hu

Telefon: 1/ 633-3828
Posta: 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt.
Mobil: 70/310-2981