Országos Informatikai Programiroda * Pályázati információs vonal: 1/ 633-3828, Mobil: 70/ 310-2981

Jogtiszta programok

Az Országos Informatikai Programiroda által kínált számítógépekre – melyeknél az ajánlat Microsoft Windows operációs rendszer meglétét jelzi -, magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszer van előtelepítve. Ez minden esetben a gépen elhelyezett, eredetiséget igazoló tanusítvány-matricát (COA), a jogtiszta felhasználás elengedhetetlen részét képező tulajdonszerzést igazoló iratot és a telepítőlemezt egyaránt tartalmazó csomagot jelenti.
A CD mellékleteken található szoftverek a hozzájuk tartozó licenc-feltételek szerint használhatóak.

Azon intézmények, melyek a közoktatás rendszerében működnek és megfelelnek a Kormány és a Microsoft Magyarország közötti keretmegállapodásnak (Minden, a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény 20. § és 21. § hatálya alá eső intézmény jogosult a szoftvereket igénybe venni. ), a gépeken jogosultak a Tisztaszoftver programban rögzített feltételekkel tetszőleges, akár a legújabb operációs rendszert, vagy bármely korábbi verziót, tetszőleges nyelvi változatot, így a magyart, vagy másikat használni. FIGYELEM: a Tisztaszoftver program csak frissítési jogot biztosít az operációs rendszerre, tehát a gépekhez mindenképpen kell beszerezni valamilyen Microsoft operációs rendszert (frissítési alapot). Ezt az Országos Informatikai Programiroda Windowszal kínált gépei már tartalmazzák! Sőt ezen gépek a Tisztaszoftver programtól függetlenül is jogtisztán használhatóak.

A Tisztaszoftver programról részletes leírást ide kattintva a Tisztaszoftver.hu oldalon olvashat.

Partnereink:

www.pafi.hu     www.dotroll.hu

© Copyright 2009-2015. Minden jog fenntartva. Az Országos Informatikai Programiroda elnevezés bejegyzett védjegy, melynek használata engedéllyel történik.